Rogla MK-etappi mujale ei viida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalu
Andrus Veerpalu Foto: Raigo Pajula

Kui veel eile oli kartus, et järgmisel nädalavahetusel Sloveenias Roglas toimuma pidav suusatamise MK-etapp võib lumepuudusel ära jääda, siis tänaseks on selge, et võistlus siiski toimub.

Eesti suusakoondise peatreener Mati Alaveri sõnul peetakse võistlus 90-protsendilise tõenäosusega siiski Roglas. «Väidetavalt peetakse võistlus tehniliselt väga raske ja üsna lühikese ringi peal, sest korraldajad ei jõua pikemat ringi lumetada,» avaldas Alaver.

Küsimusele, kuidas see Eesti suusatajatele sobib, vastas peatreener: «Aivar Rehemaa ja Andrus Veerpalu on väga head suusavalitsejad, neile ei tohiks see probleeme põhjustada. Eks võistlus näitab, kuidas see teistele sobib.»

Roglas peaks toimuma Andrus Veerpalu ja Jaak Mae peaproov Vancouveri olümpiaks - 30 km ühisstardiga klassikat.

Sel nädalavahetusel stardib suusakoondis Davosi MK-etapil, kus meestel on kavas 15 kilomeetrit vabatehnikas. Lisaks Maele, Veerpalule ja Rehemaale teeb kaasa ka Kaspar Kokk. Naiste 10 kilomeetri vabatehnikasõidus teevad eestlanandest kaasa Kristina Šmigun-Vähi ja Kaija Udras. Pühapäeval peetakse naiste ja meeste vabatehnikasprindid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles