Mae kutsus vana konkurendi Estili taas Eestisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frode Estil (paremal).
Frode Estil (paremal). Foto: Jonas Ekströmer / SCANPIX/SCANPIX SWEDEN

Suusataja Jaak Mae kutsus omanimelisele võistlusele ka vana konkurendi norralase Frode Estili, kes tippspordist juba taandunud. Nimekamatest sportlastest on võistlustel lubanud kaasa teha ka rootslane Johan Olsson, norralane Odd-Bjørn Hjelmeset ja Andrus Veerpalu.


«Kuna võistlusel on kümnes aastapäev ja esimesel jõuproovil oli Frode Estil kohal, siis otsustasin ta seegi kord kutsuda. Ta ei harjuta enam tipptasemel, kuid on siiski ka Norras nii mõnelgi suusavõistlusel kaasa teinud. Tema osalemine pole veel päris kindel, ta palus mõtlemisaega,» nentis Mae.

Lisaks Estilile on pühapäeval stardijoonele oodata ka norrakas Odd-Bjørn Hjelmeseti, rootslast Johan Ollsoni, kahekordset olümpiavõitjat Andrus Veerpalu, Jaak Maed ennast ja teisi Eesti parimaid meessuusatajaid.

Naistest on oma nõusoleku andnud Kaili Sirge, Kaija Udras ja Laura Rohtla. Mae kutsus võistlustele ka Kristina Šmigun-Vähi, kuid ka tema palus mõtlemisaega.

Albu suusasõit Jaak Mae karikatele peetakse juba kümnendat aastat järjest ja meeste 10 km klassikasõit algab pühapäeval kell 13.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles