Otepääl toimub nädalavahetusel rahvusvaheline kahevõistlus

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kail Piho
Kail Piho Foto: Toomas Huik
9.-10. jaanuar toob Otepääle Tehvandi Spordikeskusesse FIS Kontinentaalkarikasarja kahevõistluses, mille raames asuvad võistlustulle 58 sportlast 13 riigist. Sellisel tasemel võistlus toimub Eestis esmakordselt.

Korralduskomitee esimehe Alar Arukuuse sõnul läheb võistluseks valmistumine planeeritult.

«Hetkel on heas korras nii 2,5 km rada murdmaasuusatamise jaoks kui ka hüppemägi. Raja põhi on kaetud kunstlumega ja viimaste päevade lumeuputus seal väga tunda ei anna ning võistlust segama kindlasti ei hakka,» rääkis Arukuusk.

Eestlastest astuvad võistlustulle Kail Piho, Tanel Levkoi, Karl August Tiirmaa, Kaarel Piho, Hann Hendrik Piho, Raiko Heide ja Marken Nukk.

Tiirmaa ja Levkoi on punkte sel hooajal saanud USA etappide raames ning Kail Pihol on ette näidata eelmise aasta sarja üheksas koht.

Otepää osavõistluse raames peetakse sarja viies ja kuues etapp. Sari sai alguse detsembris USA-s ja lõpeb märtsikuus Soomes Kuusamos.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles