Kahevõistlejad lähevad eeloleval nädalavahetusel olümpiapileteid püüdma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aldo Leetoja
Aldo Leetoja Foto: Raigo Pajula

Eesti Suusaliidu kahevõistluse ja suusahüpete ala juhataja Roomet Pikkori sõnul on olümpiale pääsuks vaja meie meestel MK-sarjas punktikohale jõuda.

«Selleks on veel  kaks MK-etappi nelja osavõistlusega, kus üritavad normi täita Aldo Leetoja ja Kaarel Nurmsalu. Juhul kui MK-etappidel punkte ei saada, siis ei ole võimalused olümpiale pääsemiseks veel lõplikult kadunud, kuid see sõltub FISi lõplikest otsustest,» lisas Pikkor

Kahevõistluse rahvuskoondislased Leetoja ja Nurmsalu osalevad kahel eeloleval nädalavahetusel MK-etappidel Itaalias ja Prantsusmaal. 9.-10. jaanuaril peetakse MK-etapp Val di Fiemmes ja 16.-17. jaanuaril Chaux – Neuve’is.

9. ja 10. jaanuar toovad aga Otepääle Tehvandi spordikeskusesse FIS kontinentaalkarikasarja kahevõistluses. Võistlustulle asuvad 15 riigi kahevõistlejad, nende seas  ka kaheksa eestlast.

Rahvuskoondises astuvad Otepää võistlusel ülesse Kail Piho, Karl-August Tiirmaa, Kaarel Piho ja Tanel Levkoi.

Lisaks on rahvuslikus grupis stardis veel neli eestlast – Han-Hendrik Piho, Alar Kukka, Raiko Heide ja Marken Nupp või Martti Nõmme.

Kokku on Otepää COC etapile tulemas 15 riigi sportlased (Eesti, Saksamaa, Austria, Valgevene, Kanada, Soome, Prantsusmaa, Itaalia, Jaapan, Kasahstan, Norra, Poola, Venemaa, Slovakkia, Tšehhi).

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles