Alaver teab: Otepääl võidavad Kowalczyk ja Bauer

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justyna Kowalczyk
Justyna Kowalczyk Foto: AP / Scanpix

Kui kuulata Eesti suusakoondise peatreener Mati Alaveri ennustust, tasub laupäeval Otepää MK-etapil elada kaasa teise koha heitlusele. Võitjad olevat juba ette teada.

Kogenud treeneri arvates püsivad pühapäeval Tour de Ski võidukalt lõpetanud poolatar Justina Kowalczyk ja tšehh Lukas Bauer jätkuvalt nii heas vormis, et ükski konkurent ei suuda nende võitu väärata.

Ainsateks vastasteks peaks olema nad endale ise. «Kowalczyk on tänavu ise neli võistlust ära andnud. Ta võib isegi siledal maal kukkuda,» märkis Alaver. «Bauerit võib aga segada ainult haigestumine.» Tšehhi võimalikust tõbisest olekust pole aga keegi tänavu veel kuulnud.

Kuigi võitjad on juba teada, tasub Alaveri meelest publikul siiski kohale tulla. «Võitlus teise koha eest tuleb väga huvitav,» märkis ta ning pärast lühikest mõttepausi andis siiski veidike lootust ka kodustele fännidele. «Naistest on Kristina Šmigun-Vähi ainus, kes võimeline Kowalczykut edestama.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles