Udras noppis punkte

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaija Vahtra.
Kaija Vahtra. Foto: Raigo Pajula

Viktoriiniküsimus: kes oli see Eesti suusataja, kes ainsana kogus Otepää MK-etapi mõlemal päeval punkte? Õige vastus on Kaija Udras.


Laupäeval sai ta 10 km klassikasõidus 30. koha, eile aga lõpetas sprindivõistluse 23ndana.



Paremast kohast hoolimata jäi Udras enim rahule 10 km klassikasõiduga. «Need punktid valmistasid rohkem rõõmu. Sprindis oleksin tahtnud ikka kolm sõitu teha,» nentis Udras, kes ei osanud öelda, mille taha  edasipääs jäi. «Ei oskagi öelda. Võib-olla oli laupäevane sõit jalgades. Ehk oleksin pidanud mõtlema sellest loobumisele?»



Vancouveri olümpial tahab Udras sprindis teha vähemalt kolm starti. Hoolimata oma esimestest olümpiamängudest mingit ärevust ega närvilisust ta veel ei tunne. «Eelmisel aasta käisin esimest korda MMil ja enne seda ka mingit ülearu suurt ärevust ei tundnud,» tõdes ta. Üks mis kindel, OMil on Udrase eesmärgiks poolfinaali pääseda.



«Selline on eesmärk. Tahaksin rohkem kui kaks sõitu teha,» sõnas ta malbe naeratusega.


Juba täna sõidab Udras Davosi treeningulaagrisse, et anda vormile viimane lihv.



Teistest Eesti suusatajatest sai eilsel sprindivõistlusel Piret Pormeister 39. koha (+13,85), Kaili Sirge oli 42. (+16,60), Tatjana Mannima 45. (+17,31), Laura Rohtla 48. (+21,96) ja Liis Kalda 53. (+39,67). Kristina Šmigun-Vähi otsustas stardist loobuda.



Sprindi parim oli rootslanna Hanna Falk, kes edestas tänu võimsale lõpuspurdile Petra Majdicit. (PM)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles