Veerpalu ja Mae kange konkurent Hjelmeset pääseb siiski olümpiale

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Odd-Björn Hjelmeset
Odd-Björn Hjelmeset Foto: Raigo Pajula
Pärast Norra meistrivõistlusi suusatamises selgus norralaste täpne koosseis Vancouveri olümpiamängudeks, kirjutab skierpost.com.

Koha koosseis tagas ka Odd-Björn Hjelmeset, kelle põhidistantsiks olümpiamängudel on 50 km klassikasõit. Teatavasti sihivad samalt distantsilt kõrgeid kohti ka Andrus Veerpalu ja Jaak Mae.

Lisaks valiti koondisse ka laskesuusataja Lars Berger, kes saab oma oskusi näidata 15 km vabatehniksaõidus.

Norra koondis:

Naised: Maiken Caspersen Falla, Astrid Jacobsen Uhrenholdt, Therese Johaug, Marit Björgen, Celine Brun-Lie, Marthe Kristoffersen, Vibeke Skofterud ja Kristin Störmer Steira.

Mehed: Lars Berger, Tord Asle Gjerdalen, Odd-Björn Hjelmeset, Johan Kjölstad, Jens Arne Svartedal, Ronny Hafsås, Ola Vigen Hattestad, Petter Northug jr., Martin Johnsrud Sundby, Oystein Pettersen ja Eldar Rönning.

Ühtlasi sai täna lõppenud Rõbinski MK-etapiga selgeks ka Venemaa koondise koosseis Vancouveriks.

Venemaa koondis:

Naised: Jekaterina Tšuikova, Jelena Turõševa, Jevgenia Šapovalova, Irina Hazova, Natalja Korosteljova, Jevgenia Medvedeva, Olga Zavialova, Olga Rotševa, Olga Tšoutškina ja Julia Tšekaljova.

Mehed: Nikita Krjukov, Nikolai Morilov, Aleksei Petuhov, Aleksander Panžinski, Mihhail Devjatjarov, Aleksander Legkov, Maksim Võlegžanin, Pjotr Sedjov, Nikolai Pankratov, Sergei Novikov, Sergei Širjajev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles