Kümmel Siguldas viies, Simonlatser kuues

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Kümmel
Peeter Kümmel Foto: Toomas Huik

Lätis Siguldas toimuvatel Skandinaavia karikavõistlustel murdmaasuusatamises sai meie parimana Peeter Kümmel vabatehnika sprindis viienda koha, Timo Simonlatser oli kuues.

Meeste kvalifikatsioonisõidus oli kiireim Lars Vingli Odsaeter Norrast, teine oli samuti norralane Hans Petter Lykkja (+0,1) ja kolmas Kümmel (+0,3).

Edasi said veel: 6. Siim Sellis (+2,4),16. Kein Einaste (+3,6), 18. Karel Tammjärv (+4,0), 20. Timo Simonlatser (+4,5), 25. Eeri Vahtra (+5,8), 27. Vahur Teppan (+6,3) ja 30. Eno Vahtra (+6,9).

Veerandfinaalidest said edasi Sellis, Tammjärv, Simonlatser ja Kümmel ning neist kaks viimast jõudsid ka A-finaali. Parimate kohtade jagamisel jäädi siiski tagaplaanile, võitis rootslane Robin Bryntesson.

Kümmel lõpetas finaali viienda ja Simonlatser kuuenda kohaga, Sellis oli lõpuks kaheksas ja Tammjärv 11.

Naistest oli parima eestlasena Kaili Sirge kaheksas, kvalifikatsioonis kolmandat aega näidanud Kaija Udras kukkus veerandfinaalis ning tema jaoks oli võistlus lõppenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles