Haigestunud Šmigun-Vähi Lahtis ei võistle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Šmigun-Vähi
Kristina Šmigun-Vähi Foto: Raigo Pajula

Veidi pärast südaööd Vancouveri olümpiamängudelt Tallinnasse jõudev Kristina Šmigun-Vähi külmetushaiguse tõttu nädalavahetusel Lahti MK-etapil ei võistle.

«Ma ei tea, kui haige ta täpselt on, aga kui eile Kristjan-Thor Vähiga rääkisin, ütles ta, et Kristinal on kole köha ja palavik,» ütles Postimehele Eesti Suusaliidu büroo juhataja Ülle Viinapuu. «Täna kella kuue paiku maandusid nad Londonis ja siis Kristjan ütles, et nad otsustasid Lahti etapi siiski vahele jätta.»

Vancouveris naiste 10 km vabatehnikasõidus hõbemedali võitnud Šmigun-Vähi keskendub nüüd hoopis järgmise nädala Holmenkolleni etapile. «Ilmselt midagi tõsist tal viga pole, aga mõttekam on ennast säästa,» arvas Viinapuu. «Ta ju jõuab alles öösel Eestisse ja on pikast reisist väsinud ning ega ta siis ka kohe koju ei pääse, lisaks on homme pikk päev. See kõik on väga kurnav.»

Šmigun-Vähi pidi Lahtis võistlema nii suusavahetusega sõidus kui ka teatesõidus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles