Veerpalu võitis Soomes suusasarja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalu
Andrus Veerpalu Foto: Karli Saul

Täna pandi 10 km vabatehnikasõiduga punkt Põhja-Soomes peetud neljapäevasele suusasõitude sarjale. Kuigi Veerpalu oli viimasel, 10 km vabatehnika etapil kolmas, kuulus kokkuvõttes sarja võit siiski kindlalt talle.

Sarja viimasel etapil, 10 km vabatehnikasõidus kaotas kahekordne olümpiavõitja rootslasele Calle Halfcarssonile 27,3 sekundiga. Teise koha sai teine rootslane Mikael Norberg, kes kaotas võitjale 21,6 sekundiga. Korraliku sõidu tegi Eeri Vahtra, kes oli neljas (+50,9). Algo Kärp oli kuues (+1.04,9) ja Kein Einaste 9. (+1.17,7).

Naiste viimases 5 km vabatehnikasõidus oli Kaija Udras kolmas. Etapi võitnud Krista Lähteenmäkile kaotas ta 24,5 sekundiga. Ka sarja kokkuvõttes oli Udras 250 punktiga kolmas.

Meeste seas kuulus sarja võit 290 punktiga Veerpalule, teine oli rootslane Calle Halfarsson 235 punktiga. Kolmas oli Vahur Teppan, 4.  Algo Kärp, 5. Eeri Vahtra ja kuues Kein Einaste.

Sarja võidu pälvis ka kuni 20-aastaste naiste seas võistelnud Triin Ojaste 300 punktiga, kuni 18-aastaste poiste seas kaasa teinud Karl Laasik 300 punktiga ja kuni 16-aastaste poiste seas võistelnud Andreas Veerpalu 270 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles