Mercedes GP: meid on vara maha kanda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher Mercedes GP roolis.
Michael Schumacher Mercedes GP roolis. Foto: Reuters / Scanpix
Mercedes GP vormel-1 meeskonna tegevjuht Nick Fry usub, et nende tiimi ei tasu veel tiitlijahist välja arvata.

Seni pole suutnud Mercedes GP näidata tippudega võrdväärset taset ning on kirja saadud vaid üks poodiumikoht tänu Nico Rosbergi kolmandale kohale Malaisias, vahendab Sponest.

Sellest hoolimata on Mercedese tiim veendunud, et konkurendid püütakse kiiremas korras kinni ja Fry hoiatas, et neid ei tohi ära unustada.

«Arvan, et meil on väga tugev tiim ja kõik käituvad rumalalt, kui hakkavad meid alahindama,» lausus Fry. «Meil on ideaalsed inimesed. Meil on endiselt parim tehnikaspets Ross Brawn, vormel-1 sarja parim auto- ja mootoritootja ning kaks fenomenaalset pilooti. Olen ise suur optimist ja me saame veel tänavu väga tugevaks.»

Ühtlasi on Fry kindel, et Michael Schumacher suudab peagi oma probleemid lahendada ning tõuseb taas tiitlikonkurentsi.

«Michael on minu jaoks üsna hämmastav. Isegi sel nädalavahetusel andis ta tohutult palju tagasisidet,» sõnas Fry. «Kõrvaklappidega kuuled hämmastavaid asju ja kvalifikatsiooni sõitis ta peaaegu kogu aeg kommenteerides. Niisamuti oli üllatunud FIA, et piloot suudab sedasi sõita. Igal võistlusel õpib ta midagi juurde ning aegamisi hakkab kõik laabuma.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles