Siim-Sander Vene laenatakse Žalgirisest välja

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Madis Kalvet
Copy
Siim-Sander Vene
Siim-Sander Vene Foto: Toomas Huik

Pärast ääremängija Paulius Jankunase liitumist Kaunase Žalgirise korvpalliklubiga sai selgeks, et osad nooremad mängumehed peavad seetõttu klubist lahkuma.

Žalgirise peamänedžeri Paulius Motiejunase sõnul peavad ääremängijad Povilas Butkevicius ning Siim-Sander Vene kindlasti klubi vahetama. Arvatavasti tabab sama saatus ka horvaati Mario Delast, kirjutab lithuaniabasketball.com.

Lisaks Jankunasele pallivad järgmisel hooajal Žalgirises eesliinimeestest Tadas Klimavicius, Travis Watson, Mirza Begic ning Omar Samhan. Lisaks teatas Motiejunas, et lepingut pikendati ka Povilas Cukinasega.

Sarnaselt Venele ja Butkeviciusele saadetakse tõenäoliselt laenule ka nooremad tagamängijad Zygimantas Janavicius, Šarunas Vasiliauskas, Arturas Milaknis ja võib-olla ka Adas Juskevicius.

«Sakalai, Nevežis, Šiauliai, Techasas ja BC Kaunas on nende meeste jaoks võimalikud variandid. Kindlasti ei lähe kõik mehed ühte võistkonda, kuid nad saadetakse mõnda eelpoolmainitud meeskonda,» sõnas Motiejunas.

Žalgiris alustab uue peatreeneri Aco Petrovici käe all ettevalmistust uueks hooajaks 16. augustil.

Tagasi üles