Kalev/Cramo eesliin täienes Jason Jonesiga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Jason Jones
Jason Jones Foto: Northeastern

Kalev/Cramo korvpallimeeskond sõlmis lepingu Prantsusmaa kodakondse Jason Jonesiga, kes neli viimast aastat veetis USA üliõpilasliiga 2. divisjonis.

24-aastane ja 203 cm pikkune mees võib mängida jõulise ääre ning keskmängija positsiooni. Kaks viimast hooaega kuulus Jones Northeasterni ülikooli algviisikusse, kus mullu kogus keskmiselt 15,4 punkti ja 9,3 lauapalli. Lisaks korvi all rassimisele, loopis ta ka üsna aktiivselt kolmeseid.  

«Käisin Ameerika Ühendriikides suvelaagris meile mängijaid vaatamas ja leidisin sobiva. Tegu on noore mehega, kes on hiljuti lõpetanud Northeastern St. University ja tahab Euroopas ennast tõestada. Jones on universaalne mängija, kes suudab tegutseda positsioonidel 4 ja 5. Sellist mängijat meil just vaja ongi,» sõnas Kalev/Cramo abitreener Alar Varrak. «Jonesi plussiks on jõulisus, oma pikkuse kohta ülim kiirus ja mis peamine ta suudab tegutseda efektiivselt nii kaitses, kui rünnakul. BC Kalev/Cramo fännidele peaks ta meenutama oma mängult Nate Foxi.»

Kalev/Cramo jätkab ka põhikeskmängija otsinguid. Postimehe andmetel tehakse uus pakkumine juba vahepeal meeskonna vaateväljas olnud, ent esilagu liiga kalliks osutunud mehele.

Tagasi üles