Taltsi saatuse selgumine lükkus edasi nädala lõppu

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Janar Talts
Janar Talts Foto: Margus Ansu

Eesti korvpallikoondise tugitala Janar Taltsi ja Tartu Rocki vahelised läbirääkimised ei jõudnud täna veel tulemuseni ning selgus saabub alles pärast nädalavahetusel Rakveres toimuvat turniiri.

«Konkreetset pakkumist klubi veel ei teinud, ilmselt peavad nad oma võimalused enne täpselt selgeks saama,» rääkis Talts. «Saan neist aru – meeskonda komplekteerides ei osanud nad minuga arvestada.»

Talts möönis ka seda, et lepingu täpse sõnastuse koostamine on ilmselt üsna keeruline. Eesti parim korvialune jõud soovib tegelikult leida tööd mõnes välisklubis, seepärast peab lepingus olema täpselt sätestatud, kuidas saaks ta sobiva pakkumise korral Eestist lahkuda.

«Minu prioriteet on ikkagi välisklubi, kuid olukord pole kerge – agendi sõnul on küll liikumisi, ent kõik pilgud on pööratud Türgis toimuva MMi poole,» märkis ta.

Talts soovib Rockiga liituda, et oleks koht kus harjutada ning mängida. Oma pakkumise tegi talle ka Rakvere Tarvas, ent mängija enda sõnul eelistaks ta eelmistest hooaegadest tuttavat meeskonda.  

Tagasi üles