Davis ei saabu Kalev/Cramosse enne oktoobri lõppu

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Bryan Davis
Bryan Davis Foto: Internet

Kuigi Kalev/Cramo korvpalliklubi soovib oma ridadesse ameeriklasest suurt ääremängijat Bryan Davist, pole 206 cm pikkust meest enne kuu lõppu Eestisse oodata.


Kalev/Cramo mänedžeri Kaarel Sibula sõnul peetakse Davisega läbirääkimisi, ent meest seob Poola meistriliigasse kuuluva Energa Czarni Slupskiga kehtiv leping.

Postimehe andmetel on Davis ise Poolast lahkumisest huvitatud. Väidetavalt ei jätku klubil kolme jänki ja ühe leedulase pidamiseks raha. Kitsikus võib lükata Davise Eestisse. Enne kuu lõppu ja palgapäeva on see võimatu.

Täna pikale Balti liiga ja Eesti liiga kohtumistest koosnevale Läti ja Lõuna-Eesti tuurile sõitva Kalev/Cramo juhid ei kavatse käed rüpes istuda. «Mõned variandid on veel. Ühe mängija agent tahaks oma hoolealuse kohe siia saata, kuid tean, et meie treeneritele meeldib Davis rohkem,» märkis Sibul.

Homme kohtub Kalev/Cramo Balti liigas Liepajaga. 

Tagasi üles