Alaver: tahame ka Oslo MMil medalikursil jätkata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mati Alaveri teenetest huvituvad lisaks eestlastele ka meie põhjanaabrid
Mati Alaveri teenetest huvituvad lisaks eestlastele ka meie põhjanaabrid Foto: Raigo Pajula

Täna Solarise keskuses peetud Eesti suusakoondise pressikonverentsil ilmnes, et kõikide koondislaste hooaja ettevalmistus on planeeritult läinud ning Oslo MMil loodetakse häid sõite näidata. Suusaliidu peaeesmärgiks on tuua MMilt vähemalt üks medal.

Peatreener Mati Alaver jäi võrreldes varasemate hooajaeelsete pressikonverentsidega suhteliselt tagasihoidlikuks.

«See on ikka nii, et liialt kõrged eesmärgid muutuvad sportlastele ahistavaks, liiga madalad seevastu ei motiveeri. Nii Eesti rahvale kui ka meediale meeldivad väga kõrged eesmärgid. Ja ma valetaksin kui ma ütleks, et mulle ei meeldi,» rääkis Alaver ja lisas: «Eesmärkidega on igas eluvaldkonnas keeruline teema. Kui inimene eesmärki ei täida, siis on ta ühiskonna silmis ebaõnnestuja. Ja kes tahaks ebaõnnestuja olla? Ma siiski võtan selle riski ja ütlen – Eesti suusaliidu eesmärk on jätkata ka Oslo MMil medalikursil. Teeme selle nimel tööd, et Eesti suusataja tuleks Oslo MMilt medaliga tagasi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles