Saarepuu võib avavõistluselt kõrvale jääda

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anti Saarepuu
Anti Saarepuu Foto: Raigo Pajula

Septembri lõpus ja oktoobris imelikku väsimust ja nõrkust tundma hakanud Eesti edukaim suusasprinter Anti Saarepuu pole veel kindel, kas saab hooaja avavõistlusel kaasa teha või mitte.


Kaks nädalat tagasi tehtud koormustest ei näidanud midagi halba. Põhjust, miks Saarepuud kummaline väsimus segama hakkas, ei osatud öelda. «Viirust ei leitud. Arstid ei teadnud, milles asi. Aga mis seal ikka põdeda – saingi rohkem perega aega veeta,» ei lasknud Saarepuu end juhtunust kõigutada.

Eile jõudis ta koos perega Olosele. «Praegu tundub, et tervisega on kõik korras. Samas pole ma raskeid treeninguid veel teinud. Kui hakkan taas tugevamalt treenima, siis on selge, kas pean vastu või mitte,» lisas Saarepuu, kes pole veel kindel, kas saab hooaja avavõistlusel kaasa teha.

Just seal pannakse paika, kes eestlastest sõidavad MK-sarja esimestele etappidele. «Võimalus, et ma seal kaasa ei tee, on täitsa olemas. Teen raskeid treeninguid ja siis selgub. Ma väga ei vaeva sellega oma pead – tuleb, mis tuleb. Õnneks on MMini veel nii palju aega,» lisas ta. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles