Kas Veerpalu peaks jätkama tippspordis ka pärast MMi?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalu
Andrus Veerpalu Foto: Raigo Pajula

Kahekordne suusatamise olümpiavõitja Andrus Veerpalu on mõista andnud, et algav hooaeg jääb tema viimaseks. Postimees.ee aga küsib lugejalt, kas Eesti suusasangar võiks ka pärast Holmenkolleni MMi jätkata.

Tänavu veebruaris peetud Vancouveri olümpiamängudel näitas Veerpalu, et kuulub endiselt klassikadistantsil maailma absoluutsesse tippu. Veerpalu sai 50 km ühisstardiga klassikasõidus seitsmenda koha ja arvestades seda, et vanameistrile pole ühisstardiga sõidud kunagi lemmikute hulka kuulunud, võttis mees maksimumi.

Seega võib tuleva veebruari lõpus algavatel Holmenkolleni maailmameistrivõistlustel, kus kavas ka Veerpalu lemmikdistants, 15 km klassikasõit, oodata parimat.

Kui Veerpalu aga peaks tõepoolest võitma kuldmedali või tõusma kas või poodiumile, siis kas pärast MMi juba 40-aastane Veerpalu peaks tippspordis jätkama?

Avalda arvamust, millise tulemuse korral peaks Veerpalu tippspordist loobuma? Või kas Veerpalu peaks jätkama 2013. aasta Val di Fiemme MMini või koguni 2014. aasta Sotši OMini?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles