Käivitub Eesti esimene internetipõhine spordikanal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sport TV.
Sport TV. Foto: sporttv.ee

Esmaspäeval alustab testsaadetega Eesti esimene internetipõhine spordikanal Sport TV, mis edastab otseülekandeid läbi interneti.

Esimene otseülekanne leiab aset 16. novembril kui Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond kohtub FIBA EuroChallenge sarja avamängus Lugano Basketiga. Otseülekannet kommenteerivad Šveitsis kohapeal Marko Kiljak ja Revo Raudjärv.

Sport TV veebikeskkond valmis Raudjärve eestvedamisel juba rohkem kui aasta tagasi, kuid seniajani oodati õiget hetke turule sisenemiseks.

«Meie äriidee on väga lihtne, soovime tuua spordihuvilisteni Eesti sportlaste etteasted, mis leiavad aset mujal maailmas ja juhuse tahtel teemegi kohe esimese otseülekande väljaspool Euroopa Liidu territooriumi,» sõnas Raudjärv.

Sport TV veebikeskkonda haldab teaduspõhine ettevõte OÜ Spordikanal, mis tegutseb Tartu Teaduspargis ja nii on portaali vahendusel, võimalik hoida ennast kursis ka mitmete sporditeaduslike projektide ja uurimustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles