Northug: minu peamine eesmärk on endiselt MM

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Northug
Petter Northug Foto: SCANPIX

Kahekordne olümpiavõitja Petter Northug alustas pärast nädalapikkust suusaradadelt eemalolekut taas treeningutega, ent tema vorm on endiselt kahtluse all.

Eile varahommikul levis Norras kulutulena uudis, et Northug vaevleb ilmselt ülekoormuse käes ja võib juhtuda, et ta peab ka veebruari lõpus Norra pealinna Oslo külje all Holmenkollenis peetavalt MMilt kõrvale jääma.

Lisaks kardeti, et Northugi kehva vormi taga peitub mingi müstiline haigus, ent eile pärastlõunal selgusid suusatajale poolteist nädalat tagasi tehtud uuringute tulemused, mille kohaselt pole tema organismis ühtki viirust.

Terve eilse päeva jooksul ei õnnestunud Norra meedial 24-aastase neljakordse maailmameistri enda käest ühtegi kommentaari saada, ent täna saatis ta Norra Suusaliidu vahendusel laiali pressiteate, kus sõnas, et ei võistle sel nädalavahetusel Kuusamo MK-etapil.

Mäletatavasti jäi Northug eemale ka eelmisel nädalavahetusel Rootsis Gällivares peetud MK-sarja hooaja avaetapilt.

Northug teatas, et võtab natukeseks aja maha ja teeb kõik endast oleneva, et uuesti tippvormi jõuda. «Minu peamine eesmärk sel hooajal on siiski Holmenkolleni MM,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles