Keskmist sõrme näidanud Soome suusahüppaja jäi treenerist ilma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harri Olli
Harri Olli Foto: SCANPIX

Eile kodusel Kuusamo MK-etapil mitte tänu heale tulemusele, vaid hoopis oma käitumise tõttu rahvusvahelise meedia tähelepanu köitnud Soome suusahüppajat Harri Ollit tabas järjekordne tagasilöök – nüüd jäi ta ilma oma treenerist.

Mäletatavasti oli Olli käitumine eile kõike muud kui viisakas – paha poisi kuulsusega Olli hüppas vaid 77 meetrit ning näitas seejärel kohtunike suunas keskmist sõrme. Vaata juhtunut siit.

Et seda liigutust võis näha ka rahvusvahelises telepildis, diskvalifitseeriti ta võistluselt, tagatipuks teatas koondise peatreener Pekka Niemelä hiljem, et Olli on võistkonnast välja heidetud

Täna aga teatas Olli isiklik treener Kimmo Kykkänen, et lõpetab Olliga aastaid kestnud koostöö, aga jätab esialgu veel ukse lahti – kui 25-aastane hoolealune oma isiklikud probleemid ära lahendab, on ta valmis koostööd jätkama, kirjutavad Soome ajalehed.

Kykkäneni sõnul oli eile juhtunu vaid jäämäe tipp ja tegelikult oli Olliga kogu suve jooksul mitmeid probleeme, ent ta ei soovinud neist lähemalt rääkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles