Lumerohke talv äratab Sakala maratoni ellu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusatamine
Suusatamine Foto: SCANPIX

Esimest korda sel sajandil saab sel talvel taas Viljandi ümbruses suusamaratoni sõita, sest Holstre-Polli tervisekeskuse eestvõttel korraldatakse 12 aasta pikkuse vaheaja järel taas Sakala Maratoni.

Maratoni start antakse 15. jaanuaril kell 11 Holstre-Polli tervisekeskuse juures asuvalt suusastaadionilt. 40 kilomeetri pikkune klassikalises tehnikas sõidetav maraton kulgeb üle põldude Viljandisse, seejärel teevad suusatajad mööda terviserada ringi ümber järve ja suunduvad Holstre-Polli tagasi.

Osalema lubatakse kõik soovijad, kes on sündinud vähemalt 1996. aastal. Startijad peavad arvestama ka sellega, et maratoni finiš on avatud kella 17-ni.

Viimati sõideti Sakala Maratoni 1999. aasta märtsis. Toona sõideti Holstre-Polli ümbruses 15 kilomeetri pikkust ringi kaks korda ning võitis äsja universiaadil võistlenud Egert Ispert. Toona startis 32 suusatajat, kellest finišeerus 26.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles