Simonlatser jäi oma veerandfinaalis viiendaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Simonlatser
Timo Simonlatser Foto: Raigo Pajula

Timo Simonlatser näitas Tour de Ski tänasel vabatehnikasprindi etapil Itaalias Toblachis kvalifikatsiooni 25. aega. Parimale, 22-aastasele austerlasele Bernhard Tritscherile kaotas ta 5.13. Oma veerandfinaalis jäi Simonlatser viiendaks. Sellega on Simonlatseri jaoks tänavune tuur lõppenud.

FINAAL:

Etapi võitis kanadalane Devon Kershaw 2.58,0ga, teine oli tuuri üldliider šveitslane Dario Cologna ja kolmas norralane Petter Northug +1,2. Neljandaks jäeti rootslane Marcus Hellner (+2,8).

POOLFINAALID:

Esimese poolfinaali võitis norralane Petter Northug 2.59,2ga, teine oli samuti norralane Simen Ostenson ja kolmas kanadalane Devon Kershaw (+0,3).

Teise poolfinaali võitis Dario Cologna 3.00,9ga, teine oli Jesper Modin ja kolmas Andrew Newell. Kuna esimene poolfinaal oli kiirem pääsesid finaali Kershaw ja Marcus Hellner.

VEERANDFINAALID:

Esimese veerandfinaali võitis rootslane Marcus Hellner 2.56,4ga, teine oli norralane Simen Ostensen (+0,1) ja kolmas kvalifikatsiooni kiireim olnud austerlane Bernhard Tritscher (+0,2).

Teise veerandfinaali kiireim oli kanadalane Devon Kershaw 3.00,4ga, teine oli norralane Petter Northug (+0,1) ja kolmas venelane Nikolai Morilov (+0,1).

Kolmandas veerandfinaalis sai Timo Simonlatser viienda koha. Võitja Andre Newellile (USA) kogunes kaotust 1,1 sekundit. Teise koha sai itaaallane David Hofer (+0,3) ja kolmas oli norralane Tord Asle Gjerdalen (+0,7). Simonlatser ees oli neljas tšehh Dusan Kozisek. Eestlase järel oli kuues Kris Freeman (USA) +2,1.

Neljanda veerandfinaali võitis tuuri üldliider Dario Cologna 3.00,2ga. Teine oli rootslane Daniel Rickardsson (+0,4) ja kolmas prantslane Cyril Miranda (+0,6).

Viimase veerandfinaali võitis tšehh Martin Jaks 2.58,5ga, teine oli Jesper Modin Rootsist ja kolmas Kanada esindaja Alex Harvey (+0,1).

KVALIFIKATSIOON:

Jaak Mae sai kvalifikatsioonis 53. koha. Kaotust parimale kogunes 15 sekundit.

Teise ajaga pääses veerandfinaali itaallane Loris Frasnelli (+0,3) ja kolmas oli rootslane Jesper Modin (+0,64).

Rohkem eestlasi peale Simolatseri ja Mae stardis polnudki. Peeter Kümmel katkestas tuuri pärast klassikasprinti, et keskenduda Libereci MK-etapiks.

Naiste seas edestas sloveenitar Petra Majdic itaallannat Magda Genuini 0,67 sekundiga.

Kolmanda aja sai kirja Arianna Follis (+2,25) ja neljas oli Marianna Longa (+2,74).

 Justyna Kowalczyk oli kvalifikatsioonis 11. (+4,99).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles