Suusatamise MMil võib näha võistlemas ka teatenaiskonda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaija Udras.
Kaija Udras. Foto: Mihkel Maripuu

Eilsetel Eesti meistrivõistlustel naiste 10 km klassikasõidus Kaija Udrase ees veenva võidu võtnud Laura Rohtla avaldas, et Eesti suusaliit tahab Holmenkolleni MMiks välja panna ka teatenaiskonna.

«Naiskonda kuuluksime mina, Kaija, Triin Ojaste ja neljas liige valitakse Piret Pormeistri ja Kaili Sirge vahel,» avaldas Rohtla, kes edestas Udrast 32,9 sekundiga. Pormeister kaotas neile 1.45,0 ja Sirge koguni 2.28,8.

Eesti koondise murdmaasuusatamise spordidirektori Raul Olle sõnul ei ole teatenaiskonna osalemine veel sugugi kindel. Eelkõige jälgitakse eestlannade esinemist Otepää MK-etapil.

«Et teatenaiskond välja panna, peaksid tüdrukud seal 40 hulka mahtuma. Ojaste puhul on põhikriteeriumiks kindlasti kuni 23-aastaste MM Otepääl,» sõnas Olle, kes ei hakanud võistkonna neljanda liikme üle spekuleerima. «Seda on praegu tõesti raske öelda.»
Eelmisel nädalal sai kurva uudise ka Ojaste, kellel olid probleemid hingamisteedega. Seetõttu pidi ta läbi tegema antibiootikumikuuri. «Triinul oli tugev köha, aga nüüd hakkab olukord juba paremuse poole liikuma,» selgitas koondise peatreener Mati Alaver.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles