Veerpalu: liigun õiges suunas

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalu
Andrus Veerpalu Foto: Priit Simson

Otepää MK-etapil oma lemmikdistantsil 15 km klassikasõidus viienda koha saanud Andrus Veerpalu kinnitas, et jäi oma etteastega rahule. «Palju rohkemat ei julgenud loota, kuid oluliselt tahapoole poleks soovinud ka vajuda,» sõnas ta.

Veerpalu märkis, et enne võistlust pidas ta kohta esikümnes heaks, poodiumile pääsemine tähendanuks aga superõnnestumist. «Võistlus näitas, et liigun õiges suunas ja asjad lähevad paremaks,» lausus ta. Enne Otepää jõuproovi oli ta sellel hooajal saanud kahel MK-etapil 29. koha. Tänane sõit näitas juba uut taset.

Kogenud suusamehena hoidis Veerpalu end esimesel ringil tagasi – Otepää raskel ja salakavalal rajal olevat võimalik end esimese ringiga kohe kinni sõita. «Tõusu lõppudes püüdsin veidike finišeerida. Tehvandi tõusu lõpus võttis isegi veidike tammuma,» rääkis Veerpalu naerdes.

MMini jäänu kuu ajaga käib Veerpalu korraks Oslos, seejärel sõidab aga kaheks nädalaks Davosi mägedesse vormi timmima.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles