Einaste: ebaõnnekarikas peaks ammu täis olema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kein Einaste
Kein Einaste Foto: Raigo Pajula

Tänasel Otepää MK-etapil meeste klassikasprindi poolfinaalis suusakepi murdnud Kein Einaste tõdes pettunult, et viimasel ajal on tal uskumatult palju ebaõnne olnud.

Vancouveri olümpia kvalifikatsioonis kukkunud, hiljuti liiga kõrgete verenäitude tõttu Tour de Skist kõrvale jäänud ning nüüd suusakepi murdnud Einaste võttis ebaõnnejada kokku järgmiselt: «Ju siis vanajumal soosib veelgi tugevamaid. Järelikult ma ise pole veel nii hea, et mitte kukkuda ja suusakeppe murda.»

«Ebaõnnekarikas peaks juba ammu täis olema. Sinna ei tohiks enam midagi mahtuda,» muigas Einaste.

Juba stardisirge lõpus suusakepi murdnud Einaste sõnul astus rootslane Jesper Modin talle kepile. Kas tahtlikult või kogemata, ei osanud eestlane öelda. «Tal oli see võimalus ja ta kasutas selle ära,» sõnas Einaste, kes sai kokkuvõttes 11. koha.

«Pean selle võistluse nüüd ära unustama ja järgmisteks jõuproovideks valmistuma hakkama,» avaldas Einaste, kes teeb kaasa ka Rõbinski MK-etapil, kus on kavas vabatehnikasprint.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles