Kuusmaa: sellisele kaotusele pole mingisugust vabandust

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
BC Kalev/Cramo korvpalliklubi peatreener Aivar Kuusmaa.
BC Kalev/Cramo korvpalliklubi peatreener Aivar Kuusmaa. Foto: Sille Annuk

BC Kalev/Cramo kaotas täna korvpalli Balti liigas 79:90 Liepaja Lauvasele ja sisuliselt minetas lootuse pääseda play-off’i.

«Mul on väga piinlik meeskonna omanike, toetajate ja fännide ees, sellisele kaotusele pole mingisugust vabandust,» ei hakanud Kalev/Cramo peatreener Aivar Kuusmaa olukorda ilustama. «Selle kaotusega kustutasime kõik võimalused Balti liigas edasi pääseda, teoreetilistest variantidest pole mõtet rääkida.»

«Mängu algusel polnud midagi viga, aga umbes 25. minutil hakkasin tundma ohumärke,» lisas Kuusmaa. «Lõpus mingit reaalset võimalust võitmiseks polnudki.»

Korraliku põntsu pani Kalevi mängule ka ühe põhimehe, Armands Škele vigastada saamine. Škele sai mängida vaid pisut alla kuue minuti, selle ajaga jõudis ta visata kaks punkti. «Škelel löödi ülemine huul täiesti lõhki. Küsisin meeskonna füsioterapeudilt Priit Lehismetsalt, kas ta saab edasi mängida, Lehismets vastas, et kui ta mängu ajal sinna uuesti pihta saab, tuleb huule küljest tükk ära,» rääkis Kuusmaa vigastuse tõsidusest. «Kahtlemata tundsin Škelest puudust, ta olnuks see mees, kes suutnuks vastaste mängu lahti harutada.»

Tagasi üles