Hullunud treener purustas fotograafi lõualuu

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Peep Pahv
Copy
Arkadi Andersjan
Arkadi Andersjan Foto: totalfootball.am

Armeenia endine legendaarne jalgpallur, nüüdne Jerevani Ararati peatreener Arkadi Andersjan ründas laupäeval riigi meistrivõistluste mängu vaheajal 19-aastast fotograafi Ašot Arušanjani. Noormehel purunes lõualuu ja ta sai ajupõrutuse.

Väidetavalt ei meeldinud Andersjanile, et fotograaf teda pildistas, vahendab gazeta.ru. Vaheajal läks ta koos oma saatjatega fotograafile kallale ja peksis ta armutult läbi. Arušanjan viidi haiglasse, hullunud Andresjan aga politseisse ülekuulamisele.

Esialgu pole teada, miks pildistamine meest nii vihastas, kuid võimalik, et põhjust tuleb otsida matši tulemusest – poolajaks oli Armeenia jalgpalli kunagine au ja uhkus Ararat Pjuniki  vastu 0:2 kaotusseisus. Kohtumise lõpuks olid Ararati kaotusnumbrid 1:4.

Lisaks peatreeneri ametile ka klubi asepresidendiks olev Andresjan krooniti 1973. aastal Ararati koosseisus Nõukogude Liidu meistriks, aastatel 1972-75 kuulus ta ka Nõukogude Liidu koondisse, jõudes Müncheni olümpial pronksmedalini.

Märksõnad

Tagasi üles