Reali ja Barcelona mängu vilistab Mourinho poolt vihatud kohtunik

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Madis Kalvet
Copy
Frank de Bleeckere (paremal) saatis mullu FC Barcelona ja Milano Interi vahelises Meistrite liiga poolfinaalis Thiago Motta väljakult ära.
Frank de Bleeckere (paremal) saatis mullu FC Barcelona ja Milano Interi vahelises Meistrite liiga poolfinaalis Thiago Motta väljakult ära. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas peetakse sel nädalal poolfinaalide korduskohtumised. Esimene mäng peetakse homme, kui FC Barcelona võõrustab Madridi Reali.

Mäletatavasti teenis Madridis 2:0 võidu Barcelona ning pärast mängu jagus Reali juhendajal Jose Mourinhol kohtunike aadressil mitmeid kriitilisi sõnu, kirjutab the Guardian.

Pärast mängu luges Mourinho üles viie kohtuniku nimed, kes on tema sõnul Meistrite liiga kohtumistes Barcelonat eelistanud.

Nüüd tundub, et homsesse kohtumisse on juba skandaal sisse programmeeritud, kuna Euroopa Jalgpalli Liit UEFA määras matši kohtunikuks belglase Frank de Bleeckere’i.

Bleeckere oli aga teatavasti üks viiest kohtunikust, keda Mourinho süüdistas Barcelona soosimises.

Belglane vilistas mullu samuti Meistrite liiga poolfinaali, kui vastamisi olid Barcelona ja Mourinho juhendatav Milano Inter. Barcelona teenis toona koduväljakul 1:0 võidu, kuid kahe kohtumise kogusummas pääses edasi Inter. Toonases kohtumises saatis Bleeckere väljakult ära Interi mängumehe Thiago Motta, kellele näidati kahel korral kollast kaarti. Seejures süüdistati Barcelona mängumeest Sergio Busquetsi näitlemises, kui Mottale näidati teist kollast kaarti.

Tagasi üles