Webberi mänedžer Briatore: nad on Vetteliga nüüd igavesed vaenlased

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Webber (vasakul) ja Sebastian Vettel.
Mark Webber (vasakul) ja Sebastian Vettel. Foto: SCANPIX

Malaisia vormel-1 etapil omavahel tülli pööranud Sebastian Vetteli ja Mark Webberi suhe on parandamatult rikutud, usub Webberi mänedžer Flavio Briatore.

«Ma arvan, et seal pole enam mingit suhet,» ütles itaallane RAI Radiole. «Nende suhtlus oli juba ennegi väga ametlik, see paistis mullu väga selgelt välja, aga ma arvan, et seda suhet ei anna enam päästa. Nad on kaks proffi, kes võistlevad ja võidavad edasi, aga on mõeldamatu, et Mark võiks tulevikus Vettelit aidata. Ja ma ei usu, et Vettel ka Marki aitaks. Seega on meeskonna sees kaks vaenlast,» lausus Briatore.

Itaallane oli väga kriitiline ka Red Bulli tiimipealiku Christian Horneri suhtes – esiteks seetõttu, et too lasi olukorral nii kaugele areneda, teisalt aga seepärast, et Horner saatis poodiumile meeskondlikku auhinda vastu võtma peadisaineri Adrian Newey. «Sepangis juhtunu tõestas, et Red Bulli ei juhi mitte keegi. Vettel on boss. Aga tiimijuht ei saa ühtlasi autot juhtida,» ütles Briatore.

«Kui tiimijuhil oleks mune, oleks ta lasknud neil kohad tagasi vahetada. Häda on selles, et boksis on kaks inimest, kelle arvamused lähevad vastuollu. Ja nende selja taga on Helmut (Marko – toim), kes jutustab Mateschitziga (meeskonna omanik – toim), nii et võib aru saada, miks kõik kardavad,» jätkas Briatore teravustega.

Lisaks märkis ta, et hooaja esimese võidu korral läheb alati auhinda vastu võtma tiimijuht. «Christianil polnud isegi jõudu poodiumile minna, sest tal oli hirm nahas. See, et ta ei astunud kaksikvõidu puhul poodiumile, räägib kõigile kõnekalt tema nõrkusest,» lõpetas Briatore.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles