Eesti lauatennise meistriks krooniti Narva PSK ja LTK Kalev/TTÜ

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauatennis.
Lauatennis. Foto: SCANPIX

Laupäeval lõppes Eesti lauatennise ametlik klubihooaeg, kui selgusid Eesti võistkondlike meistrivõistluste parimad. Eesti tugevaimaks naiskonnaks krooniti Narva PSK ning parim meeskond oli LTK Kalev/TTÜ.

Kogu play-offi seeria jooksul oli küllaga kohtumisi, kus põnevus säilis viimaste punktideni. Nii lõpetasid naiste poolfinaalis 5:5 tulemusega LTK Kalev/TTÜ ja Narva PSK ning võidetud settide arvestuses pääsesid narvalased finaali tulemusega 22:19. Finaalis alustus Aseri SK samuti napilt 6:4.

Narva naiskonna edukaimaks kujunes Eesti individuaalsetel meistrivõistlustel teise koha saanud Valeria Petrova, kes võitis kuuest mängus kõik, sealjuures sai ta ka revanši valitseva Eesti meistri Tatjana Tsistjakova käest, kui ta suutis otsustavas setid 3:8 kaotusseisust välja tulla ning mängu lõpu 15:13 enda kasuks pöörata.

Meeste poolfinaalkohtumine Narva PSK ja LTK Pingpongi vahel osutus aga veelgi tasavägisemaks: mänguvõitude 5:5 viigi korral loeti üle ka setid, mis andsid samuti viigilise tulemuse 23:23. Esmakordselt Eesti võistkondlike meistrivõistluste ajaloos selgitati finalist kõigi võidetud punktide üle lugemisel ning Narva meeskond pääses finaali tulemusega 447:443. Finaalis tuli aga 3:6 alla vanduda valitsevatele meistritele LTK Kalev/TTÜ-le, kelle koosseisus suutis kõik kuus kohtumist võita valitsev Eesti meister Aleksandr Smirnov.

Pronksmedali võitsid LTK Kalev/TTÜ naiskond tulemusega 6:1 Pärnu-Jaagupi LTK ees ning LTK Pingpong tulemusega 6:4 Maardu LTK ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles