Del Potro võttis USAs ühel päeval kaks võitu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juan Martin Del Potro.
Juan Martin Del Potro. Foto: SCANPIX

Meeste tenniseedetabeli seitsmes reket Juan Martin Del Potro näitas head vormi Washingtonis toimuval ATP Citi Open turniiril, kus ta sai eile kirja kaks võitu.

Kuna mitmed mängud on Washingtonis vihma tõttu edasi lükkunud, oli Del Potro sunnitud eile mängima kaks kohtumist. Esmalt alistas turniirile esimese asetuse saanud argentiinlane 6:1, 7:5 ameeriklase Ryan Harrisoni ning kõigest viis tundi hiljem mängis ta 6:3, 6:3 üle austraallase Bernard Tomici.

Del Potro tunnistas, et ilm mõjutas tema mänge üsna oluliselt. «Tunnen ennast hästi ja treenisin enne siiatulekut korralikult.» rääkis võidukas argentiinlane. «Õhtul mängides tundsin end paremini, sest esimeses matšis oli mul päikese käes keerulisem olla. Õhtuti liigun ma palju paremini,» lisas Del Potro.

Järgmisena kohtub Del Potro veerandfinaalis maailma edetabelis 21. real oleva Kevin Andersoniga, kes sai teise vooru kohtumises 7:6(2), 6:1 jagu Mardy Fishist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles