Maasing alustas noorte tuuri seitsmenda kohaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Maasing.
Sander Maasing. Foto: rattaprofid.wordpress.com.

Prantsuse amatöörmeeskonna CC Etupes värve kaitsev Sander Maasing alustas reedel velotuuri Tour des Pays de Savoie (UCI kategooria 2.2U) seitsmenda kohaga.

109 kilomeetri pikkuse avaetapi võitis võimsalt Luksemburgi rattur Ben Gastauer (Chambéry C.F). Teise koha sai tema meeskonnakaaslane Julien Berard, kes kaotas võitjale 1.24. Maasing jõudis finishisse grupis, mis jäi võitjast maha 1.34. Samas grupis lõpetasid ka väga tugevad ameeriklased Taylor Phinney ja Tejay van Garderen.

Silver Schultz (EC St Etienne Loire) sai tuuri avaetapil 48. koha (kaotust võitjale 2.59).
Möödunud aastal sai Maasing sellel mägisel mitmepäevasõidul kolmanda koha, olles samas parim noor. Toona ei olnud küll tegemist veel UCI alla 23-aastaste võistlusega ning sel aastal peavad noored ratturid vallutama tuuri käigus veelgi raskemaid mägesid.

«See velotuur on olnud tegelikult hooaja algusest saadik mul suure tähelepanu all ja nüüd üritan endast anda sada protsenti, et seal kõik õnnestuks,» rääkis Maasing portaalile rattaprofid.com enne võistlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles