Kalev/Cramo koosseis selgub lähiajal

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Meenutus Kalev/Cramo ja Lietuvos Rytase kohtumisest. Keegi ei tea, millises koosseisus mängivad need meeskonnad tuleval hooajal.
Meenutus Kalev/Cramo ja Lietuvos Rytase kohtumisest. Keegi ei tea, millises koosseisus mängivad need meeskonnad tuleval hooajal. Foto: Toomas Huik

Valitseva Eesti meistri Kalev/Cramo korvpallimeeskonna presidendi Ivar Valdmaa sõnul selgub meeskonna koosseis ilmselt järgmisel nädalal – siis valitakse välja klubiga liituvad leegionärid ning üritatakse sõlmida kokkulepped viimaste Eesti mängijatega.




Eelkõige on lahtine Gregor Arbeti ja Valmo Kriisa saatus.


Eile saabus Eestisse Kalev/Cramo peatreener Nenad Vucinic, juba varem oli kohal tema saadetud üldkehalise ettevalmistuse konsultant. Saalitreeninguid viis siiani läbi abitreener Alar Varrak.



Valdmaa sõnul on võimalikest leegionärides koostatud nimekiri ja Vucinic peab nende hulgast tegema valiku. Variandid olevat huvitavad, ent eestlastele ei ütle nende mängijate nimed midagi.

Tagasi üles