Alkoholi pärast Pärnust vallandatud Priimägi siirdub Pere Leiba

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Oliver Lomp
Copy
PRN01:VÕRKPALL PÄRNU RABAHALLIS : PÄRNU, EESTI,04DEC05-
Pildil esiplaanil Romet Priimägi taga Kristjan Jürima
al/FOTO ANTS LIIGUS PÄRNU POSTIMEES
PRN01:VÕRKPALL PÄRNU RABAHALLIS : PÄRNU, EESTI,04DEC05- Pildil esiplaanil Romet Priimägi taga Kristjan Jürima al/FOTO ANTS LIIGUS PÄRNU POSTIMEES Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF
Veebruaris Pärnu meeskonnast alkoholi tarvitamise pärast vallandatud temporündaja Romet Priimägi hakkab järgmisel hooajal mängima Tartu Pere Leivas.

Aastast lepingut pole veel allkirjastatud, kuid suusõnaline kokkulepe on saavutatud, vahendab Eesti Võrkpalli Liit.

«Oleme ennegi probleemsete meeste kasvatamisega hakkama saanud,» lausus Pere Leiva mänedžer Alari Jõesaar. «Eesti pole nii suur riik, et võiks lubada sellise tasemega mängijate kaotsiminekut. Leppisime kokku, et selliseid trikke nagu Pärnus ta enam ei tee. Usun mehe sõnadesse.»

Hooajal 2004/2005 taaralinna klubi värve kaitsnud Priimäe lisandumine tähendab, et üks praegustest samal positsioonil tegutsevates palluritest Marek Pihlak, Rain Värton või Martin Ruul peab lahkuma.

Pere Leib tahab enda ridadesse tagasi meelitada ka eelmisel hooajal Sylvesteris mänginud Priit Luike. Lahtine on Ragnar Pähna saatus, kelle teenete vastu on huvi tundnud Pärnu ja endine Sylvester, uue nimega TTÜ.

Märksõnad

Tagasi üles