Mändojast võib saada šokolaadipoiste treener

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Innar Mändoja
Innar Mändoja Foto: Postimees.ee

Kolm aastat Eesti ainsas jalgratturite elukutseliste meeskonnas Kalev Chocolate Teamis peatreeneriametit pidanud ning nüüd omal soovil lahkuva Andres Lekko koha võib üle võtta eksproff Innar Mändoja.

Aastatel 2000–2002 Prantsusmaal Ag2r’is leiba teeninud ja sel aastal Kalev Chocolate’i spordidirektoriks saanud Mändoja on Postimehe andmetel peakandidaat juhendaja kohale.

Šokolaadipoiste mänedžer Jüri Savitski tegi pakkumise ka Eesti koondise peatreenerile Toivo Suvile, kuid viimase esitatud tingimused käivad meeskonnale üle jõu. Lisaks ootab Savitski vastust ühelt Soome treenerilt. Oktoobri alguses loodab Savitski uue juhendajaga käed lüüa.

«Treener peab tundma ratturite hingeelu ja olema hoolealustele autoriteediks,» lausus Savitski. «Treeneriks saamisel peab Mändoja tegema elus suuri muudatusi, et olla autoriteediks noorematele sõitjatele. Tema kasuks räägib tippmeeskonna köögipoole tundmine.»

Täna Savitskiga kohtuv Mändoja kinnitas, et on uuest ametist huvitatud. «Poistele peaks individuaalsemalt lähenema, et iga rattur just talle sobival võidusõidul tippvormi jõuaks. Praegu teevad mehed ainult trenni, kuid ülejäänust pole neil aimu,» ütles Mändoja.

Tagasi üles