Ribery võib Bayerniga lepingut pikendada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Franck Ribery Müncheni Bayerni särgis.
Franck Ribery Müncheni Bayerni särgis. Foto: AFP / Scanpix

Franck Ribery üleminekusaaga sai pärast hiljutist 5:1 võidumängu Borussia Dortmundi vastu uue peatüki. Prantslane teatas, et talle meeldib Louis van Gaaliga koostööd teha ja et ta kaalub Bayerniga lepingu pikendamist.

Kuulduste kohaselt pidi Ribery järgmise aasta suvel ühinema Real Madridiga. Lisaks levisid kuuldused, et tema suhe Bayerni peatreeneri Louis van Gaaliga on äärmiselt külm, vahendab soccernet.

Ribery on Bundesligas seni vaid pingilt alustanud, kuid laupäevases kohtumises Dortmundi vastu suutis ta teisel poolajal suurepäraselt mängu lülitada ja lõi värava.

Pärast värava löömist jooksis ta demonstratiivselt hollandlasest peatreeneri juurde ja hüppes van Gaalile sülle. «Me pole veel minu lepingu pikendamist arutanud, kuid seda saab iga kell teha,» ütles Ribery. «Ma tunnen, et mind vajatakse siin ja klubi usaldus on mulle väga oluline.»
Oma suhet peatreeneriga kommenteeris prantsuse jalgpalligeenius järgmiselt: «Algus oli raske. Treeneril on oma lähenemine jalgpallile, aga kõik mängijad teavad, et ta on väga tark ja kogenud. Tal oli kohanemiseks aega vaja, kuid me hakkame tema taktika edukust nägema ja see teeb mängijad õnnelikuks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles