Video: Roger Federer õiendab kohtunikuga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juan Martin del Potro (paremal) ja Roger Federer vaidlevad pukikohtunikuga.
Juan Martin del Potro (paremal) ja Roger Federer vaidlevad pukikohtunikuga. Foto: Reuters / Scanpix

Vaid kaks päeva pärast seda, kui ameeriklanna Serena Williams USA lahtiste tennisemeistrivõistluste poolfinaalis enesevalitsuse kaotas ja palli joonekohtunikule kurku toppida lubas, läks endast välja ka meeste esireket Roger Federer.

 

Federer ei nõustunud finaalmängus Juan Martin Del Potro vastu pukikohtuniku otsusega ja hakkas temaga valjuhäälselt vaidlema.

Vaidlus toimus mängust otsepilti tootnud telekanali CBSi mikrofonide vahetus läheduses ning seetõttu oli Federeri juttu hästi kuulda.

«Ei, ei, ole nüüd. Mina ei tohtinud pärast kaht sekundit joonekohtuniku otsust vaidlustada, aga tema võib veel kümne sekundi pärast vaidlusta,» pahandas Federer. «Kuidas te saate lasta sellistel asjadel juhtuda? Kas teil on üldse mingid kindlad reeglid? Ärge näidake mulle kätt, okei? Ärge öelge mulle, et ma vait jääksin, okei? Kui ma tahan rääkida, siis ma räägin. Mind ei huvita (inglise keeles kasutas Federer sõna «shit» - toim), mida ta ütles, ma lihtsalt räägin teile, et ta ootas liiga kaua.»

Federer kaotas mängu Del Potrole 6:3, 6:7 (5), 6:4, 6:7 (4), 2:6.

Vaata ja kuula siit, kuidas Federer kohtunikuga pahandab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles