Keerlese vigastus pole raske

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Rait Keerles
Rait Keerles Foto: Margus Ansu

Üleeile levis uudis, et Kalev/Cramo korvpallimeeskonna kapten Rait Keerles vigastas treeningul jalga ning jäi seetõttu kõrvale ka Eesti meistriliiga kohtumisest Kuremaa / Tartu Palliklubiga. Eile selgus, et trauma pole siiski kuigi tõsine.


Kalev/Cramo füsioterapeudi Priit Lehismetsa sõnul venitas Keerles kubeme piirkonnas asuvat lihast. «Midagi hullu ei tohiks olla – parim ravi on anda haigele kohale rahu,» rääkis Lehismets ning arvas, et pühapäeval ja esmaspäeval saab Keerles Kaunase Žalgirise vastu platsile tulla.



Eesti meister mängib Leedu tippklubiga kaks päeva järjest, kuna koos osaletakse kahes sarjas – pühapäevane mäng läheb Ühisliiga arvestusse, esmaspäeval püütakse punkte Balti liigas.



Lähipäevil selgub, kas nendes mängudes suudab osaleda põlvetraumast taastuv Gert Dorbek. Lehismetsa sõnul saab tagamees jalga otseasendis vabalt liigutada, ent küljele tehtavad liigutused on endiselt valulikud.



Ülejäänud kaks Kalev/Cramo vigastatud mängijat ehk Gregor Arbet ja Marko Riis jäävad aga lähiajal suurest mängust eemale. Arbeti jalg pole veel lõikusest taastunud, Riisi valulik ranne ei võimalda samuti pallilahingutes osaleda.

Tagasi üles