Audentes ja Maardu jõudsid poolfinaali

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

Audentese Ülikooli ja TTÜ/Maardu võrkpallimeeskonnad tagasid Eesti meistrivõistlustel poolfinaalipääsme.

Audentese Ülikool/Hermann Reisid alistas Viljandi Volle ka teises kohtumises 3:0 (21, 27, 11). TTÜ/Maardu sai Eesti Kaubaliinide/Rivaali meeskonnast kaks korda jagu 3:0.

Poolfinaalis lähevad vastakuti Tartu Pere Leib/Cibus ja Maardu ning ESS Pärnu ja Audentes.

Rivaal oli siiani ainus klubi, keda Maardu polnud tänavu alistanud. Laupäeval andsid treener Laimons Raudsepa hoolealused võõrustajatele 20, 22 ja 24 ning pühapäeval 16, 20 ja 24 geimipunkti.

Pärast esimese kohtumise kaotamist uurisid maardulased Rakvere pallurite tugevusi-nõrkusi ja suutsid otsustavatel momentidel tublit kodutööd ära kasutada. «Meie vaim oli tugevam,» lausus Raigo Tatrik.

Raudsepp pälvis usalduse

Maardu peatreener Laimons Raudsepp jagas mängukoormust ühtlaselt. Pavel Kruzhajev, Kristjan Kurik, Mihkel Sepp, Kuldar Männilaan, Kristo Meius ja Rene Riisalu kuulusid algkoosseisu, puhkust andsid Tatrik, Erko Valdmets, Jaano Haidla ja Romet Priimägi.

«Mehed on püüdnud minu tõekspidamisi järgida,» ütles novembris peatreeneriks asunud Raudsepp. «Viimases kahes mängus näitasid nad end parimast küljest, kuid see polnud veel võimete lagi.»

Maardu meeskond hankis veerandfinaalideks jaksu Mustvees, peatähelepanu oli koostöö parandamisel. Tatrik märkis, et pallurid usaldavad Raudseppa. «Kuulame hoolega, tal on meile palju õpetada,» sõnas ta.

Rivaali pallurid pettunud

Raudsepp märkis, et ametisse asumisel võetud eesmärk - pääs esinelikusse - sai täidetud.

Rivaali kapteni Laos Lukase meelest viisid Maardu võidule jõud ja vastupidavus. «Võrreldes sügisega on konkurendid tublisti edasi läinud,» lausus ta.

Viies koht valmistas möödunud hooajal pronksmedali teeninud Rakvere meeskonnale pettumuse. «Hooaja alguses tundus, et me ei suuda medalikonkurentsi sekkuda. Hooaja keskel isu kasvas, suutsime peaaegu kõiki korra alistada,» rääkis Lukas.

Naiste turniiri veerandfinaalides alistas Audentese spordikool Tartu valla 3:1 ja Tallinna Pedagoogikaülikool Viljandi Volle 3:0, mõlemas paaris jäi seis 2:0.

Poolfinaalis kohtuvad Viimsi Cartini - Audentes ning ESS Pärnu - TPÜ.

Tagasi üles