Ralliraha viis Margus Murakase kohtusse

Allan Keian
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

AS E-Kumm nõuab endiselt juhatuse liikmelt Margus Murakaselt rallispordile kulutatud firma raha ehk rohkem kui poole miljoni kroonise kahju hüvitamist, kirjutab Äripäev.

Tallinna linnakohtu eilsel istungil ASi E-Kumm esindanud vandeadvokaat Raul Ainla Alvini Advokaadibüroost nimetas Murakase tekitatud kahjusummaks 543.776 krooni. «Margus Murakas on teinud ASi E-Kumm arvel makseid, mis ei ole seotud firma majandustegevusega,» rääkis ta. «Näiteks on tellitud Inglismaalt auto varuosi, tehtud ülekandeid spordiklubile Mesimurakas, Margus Murakase enda kontole, samuti makstud rallidest osavõtu eest.» «Mina end küll sellest asjas süüdlaseks ei pea,» ütles Murakas. «Kui mingi toimiv üritus on lõhki läinud, otsitakse selles lihtsalt süüdlasi.» Teemat lähemalt kommenteerima Murakas ei nõustunud, öeldes vaid, et asjal on palju aspekte. Järgmise istungi selles asjas määras kohtunik Imbi Sidok 2. detsembrile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles