Lembit Teesalu tuuakse Tallinnasse ravile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaunase ringrajal kukkudes raskeid vigastusi saanud Lembit Teesalu tuuakse eeloleval öösel Leedust Tallinnasse Mustamäe keskhaiglasse.

Endise võidusõitja Jüri Raudsiku sõnul asusid Lembit Teesalu sõbrad täna kiirelt tegutsema, et legendaarne motosportlane toodaks ravile kodumaale. «Lembit helistas ka ise ja küsis, kas Eesti arstid on Leedu kolleegidega juba rääkinud,» lausus Raudsik. Teesalul murdusid kaks selgroolüli, seitse roiet, käeluu, kuid selja närvid kahjustada ei saanud ja tema seisund pole eluohtlik. Raudsiku sõnul soovitas kaks aastat tagasi Kaunases kukkumisel samuti raskeid vigastusi saanud Risto Ojapõld Teesalule sama raviarsti, kes ka teda oli aidanud. «Oma pika ja eduka karjääri jooksul ei sattunud Lembit kunagi raskesse avariisse,» meenutas Raudsik. «Ta ise kandis võistlustel alati kaasas esmaabikohvrit ja aitas kaaslaste pisivigastusi tohterdada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles