Peterburi sõitnud Pärnu jättis Sirelpuu ja Kõresaare koju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kardo Kõresaar (vasakul) ja Janis Sirelpuu.
Kardo Kõresaar (vasakul) ja Janis Sirelpuu. Foto: Elari Labe

Tänasest kolmapäevani Peterburis rahvusvahelisel võrkpalliturniiril Zinovi Tšornõi memoriaalil osalev Pärnu VK sõitis idanaabrite juurde vigastatud Janis Sirelpuu ja Kardo Kõresaareta.


Tõsisem trauma kimbutab nurgaründajat Kõresaart, kes pole valutava õla tõttu pärast nädalatagust karikafinaali trenni teinud.



«Õlg hakkas häda tegema kuu alguses. Võtsin valuvaigisteid, kuid pärast karikafinaali läks asi täitsa hulluks. Paremat kätt liigutades käib terav valu läbi,» kirjeldas nõelravi saanud Kõresaar.



Pühapäeval Kuresaares peetavas Schenkeri liiga mängus Tallinna Selveriga ei pruugi kaasa teha ka Pärnu temporündaja Sirelpuu, keda vaevab põlvevalu. Täna magnetuuringu vastused teada saav Sirelpuu ei osalenud karika Final Fouril meeskonna hommikustel treeningutel, hoides end mängudeks.



Sirelpuu ja Kõresaar on CEV Cupiks üles antud ka 7. jaanuaril Itaalia tippklubi Cuneo Bre Bancat võõrustava Selveri koosseisu.



Pärnust pärit legendaarse treeneri Tšornõi memoriaalil osaleb lisaks Venemaa tugevuselt teise liiga klubidele Peterburi Avtomobilistile ja Nižnevartovski Jugrale ka TTÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles