Eesti lauatennisistid võitsid Balti matšil neli medalit

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauatennis
Lauatennis Foto: Elmo Riig / Sakala

Möödunud nädalavahetusel oli Eesti lauatennisekoondisel kaks pikka mängupäeva Baltimaade meistrivõistlustel Leedus – tulemuseks kolm hõbedat ja üks pronks.

Laupäeval peetud võistkondlikel turniiridel jäi Eesti võistkondade arvele kaks teist kohta. Naistest tegi parima esituse Kätlin Latt, kes oma neljast kohtumisest kolm võita suutis, alla tuli vanduda vaid Leedu naiskonna esinumbrile Egle Stuckytele (2 - 3). Just leedulannade esinumber Stuckyte nurjas ka meie koondise esikoha võimaluse, kui võitis kahes napis mängus nii Latti kui ka Valeria Petrovat 3 - 2. Meeste koondist esindanud Vallot Vainula, Aleksandr Lushin ning Artjom Hiisku lõpetasid samuti teise kohaga, kaotus tuli jällegi Leedu esindusmeeskonna vastu (0 - 3).

Pühapäevasel üksikmängude turniiril olid jällegi edukamad meie naised, kui Latt kaotas finaalis südi mänguga 2 - 4 Stuckytele ning Petrova võitis pronksmedali tulemusega 3 - 2 Aukse Geceviciute vastu. Meesteturniiril meie mängijad poolfinaalidesse ei mahtunud. Veerandfinaalis kaotas Vainula esmakordselt karjääri jooksul 2 - 4 Matas Skucasele ja Aleksandr Lušin pidi napilt 3 - 4 alla vanduma Toneitas Domeikale, kes hiljem finaalis ka Oleg Kartuzovsi ees kuldmedali võttis.

Eesti koondist esindasid meestest Vallot Vainula, Aleksandr Lušin ja Artjom Hiisku ning naiskonnas mängisid Kätlin Latt, Valeria Petrova ning Airi Avameri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles