Kanada hokitähte üritati olümpiajääl kosida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järjekorde abieluettepanek Sidney Crosbyle.
Järjekorde abieluettepanek Sidney Crosbyle. Foto: iltalehti.fi

Kanada hokitäht Sidney Crosby polnud mängus USA vastu just kõige paremas hoos – Crosby viis USA omaväravaga juhtima ning oli jääl ka USA teise ja kolmanda värava ajal. USA võitis lõpuks 5:3.

Pealtvaatajate leeris läks Crosbyl vaatamata kehvale mängule märksa paremini, vahendab iltalehti.fi. Üks tumedapäine neiu jõudis tähtmängijale mitu korda kohtumise jooksul abieluettepaneku teha. Neiu esitles korduvalt plakatit, millel seisis suurelt «Sidney, will you marry me?» (Sidney, kas sa abielluksid minuga? – toim.)

See pole paraku esimene kord, kui Pittsburgh Penguinsi multimiljonärist mängijat kohtumise ajal kositakse. Jäähokiliigas NHL on sellest saanud juba traditsioon. Crosby kosijaid on pea igal mängul ning nad ei karda abieluettepanekut häälekalt ette kanda. Ka nii mõnigi mees on mängu ajal Crosbyle abieluettepaneku teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles