Mika Häkkinen: McLareni käes on hetkel ülemvõim

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mika Häkkinen ja Lewis Hamilton.
Mika Häkkinen ja Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja kahekordse maailmameistri Mika Häkkineni meelest on McLareni meeskond tiitlivõitluses kõige tugevamas positsioonis ja nende esipiloot Lewis Hamilton pidurdamatus hoos.

«Paistab, et McLarenil on praegu ülemvõim, muidugi ei tähenda see seda, et ainult nemad suudavad etappe võita,» rääkis Häkkinen Soome telekanalile MTV3. «Järgmine võistlus võib olla juba täiesti teistsugune ja ka teisi piloote ei tohiks alahinnata, kuid hetkel on fakt, et Hamilton on konkurentsitult kõige kiirem sõitja.»

Soomlase sõnul on McLareni tiimis sel hooajal võistlemas imeline sõitjateduo, kelle koostööst sünnivad väga head tulemused.

«McLaren on teinud suurepärase valiku, Hamilton ja Kovalainen teevad tiimi sees väga head tööd ja meeskonnavaim on tugev,» kiitis Häkkinen kahte noorpilooti.

Samas meenutab Häkkinen, et eelmine hooaeg juba näitas, et kõik on võimalik ja miski pole selge enne viimast Grand-Prix´d.

«Paistab nii, et lõpulahingutes jäävad tavaliselt peale ikka soomlased,» muheles vormel-ühe eksmaailmameister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles