Derrick Rose'i valutav põlv kurvastas brasiillasi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Derrick Rose.
Derrick Rose. Foto: SCANPIX

Raskest põlvevigastusest taastunud Derrick Rose ei teinud kerge valu tõttu Brasiilias kaasa oma koduklubi Chicago Bullsi sõprusmängus, kuid valmistas sellega meelehärmi kohalikele korvpallisõpradele.

Mullu aprillis põlvesidemeid rebestanud ja alles hiljuti väljakule naasnud Rose tundis põlves ebamugavat tunnet ning jättis kokkuleppel treeneriga vahele hooajaeelse kontrollmängu ashington Wizardsiga.

«Me ei eeldanud kordagi, et taastumine läheks sirgjooneliselt. Olime erakordselt ettevaatlikud, sest tegu on alles kolmanda hooajaeelse mänguga. Teame, et millegi pärast pole vaja muretseda, aga tema põlv vajas puhkust. Iga teise mängijaga teeksime täpselt samamoodi,» kinnitas Bullsi asepresident John Paxson Chicago Tribune’ile.

Need selgitused ei veennud aga Brasiilia fänne, kes olid mängu nägemise eest maksnud kuni 2000 reaali (umbes 70 eurot). Publik hakkas küll mängu lõpus häälekalt Rose’i nime skandeerima, ent peatreeener Tom Thibodeau oma suurimat staari väljakule ei saatnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles