Seni varjus olnud Eichfuss kerkis otsustajaks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Eichfuss (palliga) Tartu Rocki särgis.
Timo Eichfuss (palliga) Tartu Rocki särgis. Foto: Mihkel Maripuu
Tänavusel hooajal Tartu Rocki korvpalliklubi põhitegijate sekka tõusnud, kuid seni tähtsates mängudes tihti ebaõnnestunud ääremängija Timo Eichfuss tõestas tänases võidumängus BC Kalev/Cramo üle, et ka temast võib kasvada suurte mängude mees.

Esimeses poolfinaalis vaid viie minuti ja null punktiga leppinud Eichfuss sekkus tänases kohtumises hästi vahetusest ning tõusus võitjate üheks võtmekujuks.

«Täna tuli võrreldes esimese mänguga palju paremini välja, ka meeskond oli enesekindlam,» sõnas 21 minutiga 13 punkti visanud Eichfuss. «Esimeses kohtumises tulid sellised lapsevead sisse ning siis kadus ka enesekindlus.»

Eichfuss suutis tänases kohtumises mitmel korral korvi all üle mängida endast kogenuma Rait Keerlese. «Rääkisime ka enne mängu, et võin Janari (Janar Talts – toim) asemele sisse tulles pukki minna ja sealt peale visata,» rääkis ääremängija.

Samas kui teisel veerandajal suutis Eichfuss mitu olukorda hästi ära lahendada, siis kohtumise lõpus tegutses ta kohati liiga rutakalt.

«Mul juhtub jah vahel nii, et võtan liiga riskantselt asju enda peale,» arvas mängumees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles