Alonso: Hülkenberg on maailma üks parimaid piloote

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Hülkenberg.
Nico Hülkenberg. Foto: SCANPIX

Ferrari vormelitiimi piloot Fernando Alonso  avaldas arvamust, et sakslane Nico Hülkenberg on sarja üks parimaid piloote  ning vääriks võimalust mõnes tippmeeskonnas.

Sauberi piloot Hülkenberg on tänavuse hooaja teisel poolel olnud heas vormis ning viimasest seitsmest etapil viiel on ta jõudnud punktikohale. MMi üldarvestuses on ta tõusnud 11. kohale ning edestab näiteks McLareni sõitjat Sergio Perezit.

«Minu arvates kuulub Nico parimate pilootide hulka. Ütlesin seda juba kolm aastat tagasi, kuid nüüd hakkavad kõik sellest aru saama,» vahendab Autosport Alonso sõnu. «Ta teeb väga häid sõite ja see ei ole üllatus. Loodan, et ta saab tulevikus tippmeeskonda.»

Hülkenberg võib järgmisel hooajal liituda Lotuse meeskonnaga, kuid hetkel pole tiim veel rahaasju korda saanud. Kui see tehing peaks ära jääma, siis peab Hülkenberg järgmisel hooajal sõitma kas Force Indias või Sauberis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles