Prantsuse meedia: PSG ostab rekordsumma eest Messi

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic (vasakul) ja Lionel Messi.
Zlatan Ibrahimovic (vasakul) ja Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa meedia on hakanud jõuliselt spekuleerima selle üle, et Pariisi Saint-Germaini meeskond võib oma superstaari Zlatan Ibrahimovici kõrvale soetada ühe maailma kuulsaima ründaja Lionel Messi.

Prantsuse ajakirjanduse andmetel on PSG üks väheseid meeskondi, mis oleks võimeline tasuma Messi lepingus eraldi klausliga sätestatud 250 miljoni euro suuruse üleminekusumma. Lisaks pole PSG selleks mitte ainult võimeline, vaid just seda plaanitaksegi teha, sest väidetavalt on Messi viimasel ajal avaldanud rahulolematust oma senise klubi Barcelonaga.

Maailmakuulus Argentina ründeäss on hetkel vigastusega mängupausil ning on Prantsuse meedia sõnul end suvel ostetud noore brasiillase Neymari tõttu tundmas ebakindlalt. Lisaks on Messi klaarimas arveid Hispaania maksuametiga ja hiljuti sattus Barcelona staar sõnasõtta klubi asepresidendiga, kes väitis, et nad ei kavatse Messi lepingut uuendada, sest tegid seda alles eelmisel aastal.

Messi ostmine tähendaks, et ta hakkaks PSGs koos mängima rootslasest superstaari Ibrahimoviciga, aga kohaliku meedia sõnul ei tohiks see probleeme tekitada, sest kuigi omal ajal koos Barcelona ridades mängides olid meeste omavahelised suhted jahedad, on Ibrahimovic hiljem korduvalt kinnitanud, et Messi on maailma parim mängija ning võistkonnasisesed pinged olid põhjustatud toonase peatreeneri Pep Guardiola poolt. Messi on Barcelonas mänginud 2004. aastast, Ibrahimovic kuulus Hispaania suurklubi ridadesse aastatel 2009-2011.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles